Перейти до основного вмісту

MoodleMoot Ukraine `2014

22-23 травня цього року в Києві на базі Київського національного університету будівництва і архітектури пройшла друга всеукраїнська конференція по роботі системою Moodle.
Хочу подякувати керівництву цього чудового вишу та особисто Олександра Щербину за вдруге проведену чудову роботу. Такі конференції, які проходять по всьому світу, є дуже популярними. Враховуючи кількість користувачі системи Moodle з України для нас питання таких зустрічей назріло давно. І от минулого року був зачин, а цього року закріплення. Маю величезну надію, що наступного року така практика продовжиться.
Сайт конференції має свій сайт - 2014.moodlemoot.in.ua (минулорічний 2013.moodlemoot.in.ua). Тож запрошую всіх відвідати.

На жаль, цього року я не зміг фізично бути присутнім на конференції (саме в цей день читав лекцію в Полтавському аграрному універсистеті). Але доповідь підготував, і вона доступна на сайті конференції - Реалізація аутентифікації в Moodle через базу LDAP. (Минулого року готував тему "Рекомендації зі створення навчальних курсів в Moodle (з досвіду НУБіП)").
Які, як на мене, були цікаві доповіді, які я рекомендую проглянути:

Також є інші статті. які вас можуть зацікавити.
Бажаєте проглянути живі доповіді та спілкування? Для вас запис конференції викладено на YouTube

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Нюанси роботи в Google Docs

Багато хто створює документи в чудовій програмі Google Docs. Але крім стандартних функцій, які є в усіх текстових редакторах, в цю Google додає цікаві можливості. Я хочу зберегти та поділитися деякими цікавими можливостями

Додаткові типи питань у тестах Moodle. Частина 1.

Всім привіт Продовжуємо розгляд системи електронних навчальних курсів Moodle. Сьогодні хочу розповісти про додаткові типи питань для діяльності тест. Оскільки Moodle система модульна, є цікаві до неї доповнення, які розширюють її можливості в різних напрямках. І зокрема, нові і цікаві типи питань. Далі розповім про кілька типів питань, які я встановив у своєму університеті, і які мені особисто здалися доволі цікавими.